Zorgaanbieders 2022

Wij van Allezorgaanbieders.nl bieden je een eenvoudig overzicht van alle zorgverzekeraars voor 2022. De vergelijkingsmodule toont tientallen verschillende zorgverzekeraars in Nederland. Omdat wij een onafhankelijke vergelijkingswebsite zijn van alle zorgverzekeraars in Nederland is het mogelijk om eenvoudig te besparen op uw zorgpremie. Kies hieronder een zorgverzekeraar uit en start met vergelijken.

Ditzo is een bekende verzekeraar in Nederland. Het werd bekend door de televisiereclames, waarin de spot werd gedreven met verzekeraar ‘Datzo’. Datzo stond symbool voor het huidige verzekeringsstelsel. Volgens Ditzo moest het verzekeren in Nederland anders.

Prijs/kwaliteit
5/5

Bewuzt is onderdeel van de coöperatie VGZ. Daardoor kun je rekenen op zorg van goede kwaliteit en een uitstekende service. Deze zorgverzekeraar begrijpt bovendien dat je niet teveel wil betalen voor je zorgverzekering. Daarom is de premie voor de basisverzekering laag.

Prijs/kwaliteit
3.6/5

Bij Just geen moeilijke keuzes en geen onnodig dure pakketten waarvan je de helft toch nooit gebruikt. Wél altijd verzekerd voor wat echt noodzakelijk is voor een scherpe premie.


Prijs/kwaliteit
4/5

Een betaalbare en betrouwbare zorgverzekering voor jongeren. Dat is CZdirect. Het is onderdeel van CZ. Met ruim 3 miljoen verzekerden, is dat één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Nu komt CZ met een verzekering, speciaal voor jongeren. Omdat de zorgverzekeraar jouw gezondheid belangrijk vindt.

Prijs/kwaliteit
4.5/5

AnderZorg is een zorgverzekeraar die zowel basis zorgverzekeringen als aanvullende zorgverzekeringen aanbiedt. Daarnaast heeft de zorgverzekeraar een speciaal pakket, volledig op maat gemaakt voor jongeren. Bij AnderZorg begrijpt men dat geen enkele verzekerde wil betalen voor zorg die hij toch niet nodig zal hebben. Daarom biedt de zorgverzekeraar een scherpe premie met een pakket waarbij de verzekerde zelf kan bepalen wat hij aanvullend wil verzekeren.

Prijs/kwaliteit
4.35/5

De Friesland Zorgverzekeraar wil graag de beste zorg garanderen. Daarom doet de verzekeraar haar uiterste best om kwaliteit van leven te realiseren. Voor iedereen. Al sinds 1990 biedt de Friesland zorgverzekeringen aan. De verzekeraar is ontstaan uit verschillende Friese ziekenfondsen. Met 500.000 verzekerden, is het de vijfde zorgverzekeraar van Nederland.

Prijs/kwaliteit
4.25/5

Menzis is een grote, landelijke zorgverzekeraar. Het ontstond uit een fusie tussen Amicon, Geové en NVS. Tegenwoordig heeft Menzis zorgkantoren in Groningen, Twente en Arnhem en werken er ongeveer 2500 medewerkers.

Prijs/kwaliteit
4.35/5

HEMA is enkele jaren geleden begonnen met het aanbieden van scherp geprijsde zorgverzekering voor alle Nederlanders. Bij het afsluiten van een zorgverzekering ontvang je een kortingskaart waarmee je 10 procent korting krijgt op veel HEMA.-producten.

Prijs/kwaliteit
4.2/5

Salland Verzekeringen is een verzekeraar die zich inzet voor uw optimale gezondheid. Het is onderdeel van Eno. Dat is een moderne dienstverlener, die de gezondheid van de verzekerden centraal stelt. Niet alleen in klantvriendelijkheid, maar ook in het denken en handelen. Al meer dan 150 jaar staat Salland Verzekeringen voor de verzekerde klaar.

Prijs/kwaliteit
4.55/5

Het UnitedConsumers zorgcollectief biedt al meer dan 10 jaar één van de goedkoopste zorgverzekeringen. Dat doet UnitedConsumers door voor al hun verzekerden tegelijkertijd een verzekering af te sluiten bij VGZ. United Consumers is dus een zorgcollectief van zorgverzekeraar VGZ. UnitedConsumers is een overkoepelende organisatie.

Prijs/kwaliteit
3.7/5

Zorg en Zekerheid is een verzekeraar die alleen maar zorgverzekeringen aanbiedt. Daarin staan toegankelijkheid en het verstrekken van betaalbare zorg voorop. De zorgverzekeraar is begonnen als regionale zorgverzekeraar, die zorg toegankelijker en betaalbaarder wilde maken. Nu is het nog steeds een regionale zorgverzekeraar, die net als Univé geen winstoogmerk heeft.

Prijs/kwaliteit
4.6/5

Besured is een zorgaanbieder met zorgverzekeringen speciaal opgezet voor studenten en young professionals. De Besured zorgverzekeringen zijn ontwikkeld door Academia en Studentenwerk in samenwerking met National Academic. Doordat alles digitaal wordt geregeld, zijn de prijzen van de zorgverzekeringen van Besured zeer aantrekkelijk voor studenten en young professionals.

Prijs/kwaliteit
4.7/5

Promovendum zorgverzekeringen richt zich op hbo’ers, academici en hoger personeel. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat academici en hbo’ers een beter claimgedrag hebben. Zij claimen omdat het nodig is en niet omdat het kan. Door dit gunstige claimgedrag kom je in aanmerking voor een extra Promovendumkorting. Promovendum heeft goede afspraken gemaakt met de risicodrager Avéro Achmea.

Prijs/kwaliteit
4.6/5

Pro Life is dè christelijke zorgverzekeraar van Nederland. Het geloof speelt een belangrijke rol in de diensten van Pro Life. De zorgverzekeraar biedt een aangepast pakket, die precies past bij de principes en de visie op het leven.


Prijs/kwaliteit
3.7/5

OHRA is een verzekeringsmaatschappij en aanbieder van verschillende verzekeringsproducten. De maatschappij is al meer dan 80 jaar actief in Nederland, en kent een rijke geschiedenis in de vorm van dienstverlening en verzekeren. OHRA biedt verzekeringen aan, zowel voor de zakelijke markt als particulieren. Het uitgangspunt van OHRA is de producten zo duidelijk mogelijk met heldere polisvoorwaarden aan te bieden.

Prijs/kwaliteit
5/5

FBTO is inmiddels een grote, landelijke verzekeraar die een groot aanbod aan verzekeringen aanbiedt. Niet altijd is FBTO zo groot geweest: de verzekeraar begon ooit als regionale verzekeraar voor de provincie Friesland. Tegenwoordig is het een landelijke verzekeraar die onder meer zorgverzekeringen, autoverzekeringen, woonhuisverzekeringen en reisverzekeringen aanbiedt.

Prijs/kwaliteit
4.3/5

Delta Lloyd is een grote financiële dienstverlener. Het biedt verzekeringen en bancaire producten aan. Niet alleen voor jou, als consument, maar ook voor de zakelijke markt. Delta Lloyd is onderdeel van de Delta Lloyd Groep. Al sinds jaar en dag is de groep actief in Nederland als België, met ruim 6100 medewerkers.Prijs/kwaliteit
5/5

VGZ is een verzekeraar die zich heeft toegelegd op het verzorgen van alleen zorgverzekeringen. De missie van VGZ is zorgverzekeringen en zorgaanbieders zodanig op elkaar aan te laten sluiten, dat de zorg slimmer georganiseerd wordt. Op deze manier kunnen klanten profiteren van premies van zorgverzekeringen die aansluiten op de persoonlijke situatie van de verzekerde. Door onderlinge afspraken te maken, probeert VGZ de kwaliteit van de zorg in Nederland te verbeteren.

Prijs/kwaliteit
4.5/5

Salland Verzekeringen is een verzekeraar die zich inzet voor uw optimale gezondheid. Het is onderdeel van Eno. Dat is een moderne dienstverlener, die de gezondheid van de verzekerden centraal stelt. Niet alleen in klantvriendelijkheid, maar ook in het denken en handelen. Al meer dan 150 jaar staat Salland Verzekeringen voor de verzekerde klaar.

Prijs/kwaliteit
5/5

De Amersfoortse is de verzekeraar voor ondernemers. Het is de verzekeraar die doorgaat, waar anderen stoppen. Daardoor is deze verzekeraar anders dan alle andere verzekeraars. ‘Flexibiliteit’, ‘commitment’, ‘doorzettingskracht’ en ‘omgaan met tegenslag’ zijn de sleutelwoorden tot succes.

Prijs/kwaliteit
4.9/5